Hirdetés

Bajszos Superman, avagy az Igazság Ligája utóforgatás részletei

|

Magyarország még nem vágott bele a szuperhősfilmek gyártásába, nem kell félni, csak az Igazság Ligája utóforog éppen.

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures ugyan nem kommentálta a forgatás körülményeit, de több különböző forrás szerint huszonöt millió dollárt költ a novemberben érkező Igazság Ligája utóforgatásaira, amelyek nagyjából két hónapig tartanak Londonban és Los Angelesben. Az ilyen hosszú későbbi munka sosem jellemző, egy-két hétnél ezek nem szoktak tovább tartani, azonban előfordult néhány kellemetlenség a sztárok elfoglaltsága miatt - így járt Henry Cavill is, aki most bajszos Supermant fog alakítani. 

Hirdetés

A Zack Snyder által összerakott film mégsem fog sokban változni, ugyanis az utóforgatás során a karakterdinamikákra és a párbeszédekre fektet nagyobb hangsúlyt Joss Whedon, a Bosszúállók és a Bosszúállók: Ulton kora rendezője. Állítólag direktorként mégsem lesz feltüntetve a neve a film stáblistájában, hanem az írók között fogják megköszönni tevékenységét. 

Ami a színészek bevonását illeti: Gal Gadot (Wonder Woman) és Jason Momoa (Aquaman) egyaránt két-két hétig forgatnak, vagyis utóbbi jelenleg munkálatok alatt álló saját mozija egyelőre szünetel Ausztráliában. Ezzel a szemben a többiekre akár négyhetes meló is várhat, ami Gadot és Ben Affleck esetében nem jelentett problémát, hiszen jelenleg nem dolgoznak más produkción, ellenben a Flasht játszó Ezra Millernek ott kellett hagynia A legendás állatok és megfigyelésük folytatását erre az időre. Szerencsére az is Warner-film, vagyis maguk között elintézték a dolgot.

A legnagyobb nehézséget Henry Cavill helyzete okozta: a színész jelenleg a Paramountnál forgatja a Mission: Impossible hatodik részét, és a stúdió megtiltotta neki, hogy az erre az alkalomra növesztett bajszát levágassa az Igazság Ligája miatt. Ennek eredményeképp nem kis feladat vár az utómunkálatokat végző kollégákra, hiszen amikor a frissen rögzített felvételeket megkapják a Warnertől, CGI használatával kell eltávolítaniuk Cavillről a nem odaillő arcszőrzetét. 

Ha nem kapunk valamikor egy színfalak mögötti fotót a bajszos Supermanről, akkor bizonyára mindenki nevében mondhatjuk, csalódottak leszünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.