Hirdetés

Így bújt bele Cézár bőrébe Andy Serkis

|

Pár héttel a premier előtt bepillantást nyerhetünk abba a technológiai és színészi tudásba, aminek a Majmok bolygója majmait köszönhetjük.

Hirdetés

Nem kell már sokat várni a Majmok Bolygója rebootolt változatának harmadik részére, a Háborúra, ami az első visszajelzések alapján a nyár egyik nagy slágere lesz. Alig három héttel a megjelenés előtt a 20th Century Fox egy kulisszák mögé betekintő videó kidobásával borzolja a kedélyeket, melyből kiderül, hogy Andy Serkis és a Weta Digital hogyan is hozta létre azt a Cézárt, akit majd a filmvásznon fogunk viszontlátni hamarosan.

Hirdetés

Mi egyszerűen csak leborulunk a Weta technológiai háttere, illetve Serkis színészi képességei előtt. Ti várjátok már az új részt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.