Hirdetés

Így fest Ryan Gosling az Only God Forgives-ben

|

Nicolas Winding Refn és Ryan Gosling a Drive után ismét összeállnak, hogy a közönség kedvére tegyenek. Jött néhány újabb kép az Only God Forgives-ből, illetve a korábbi elmaradt fotókat is pótoljuk.

Hirdetés

Quint szerint a film bár nem a Drive folytatása, olyan, mintha ugyanabban az univerzumban játszódnának. Hasonló a kamerakezelés, a neonok fénye és természetesen a csendes, de erőszakos Ryan Gosling. Példaként emleget egy jelenetet, ahol a színész bedugja a kezét egy férfi szájába, s az állkapcsát megragadva végigvonszolja egy csarnokon. Refn személyesen a projektet olyan thrillernek tekinti, ahol western-figurák egy távol-keleti környezetbe vannak elhelyezve, s a középpontban egy modern cowboy áll. Lássuk hát a képeket!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.