Hirdetés

Így fest Ryan Gosling az Only God Forgives-ben

|

Nicolas Winding Refn és Ryan Gosling a Drive után ismét összeállnak, hogy a közönség kedvére tegyenek. Jött néhány újabb kép az Only God Forgives-ből, illetve a korábbi elmaradt fotókat is pótoljuk.

Hirdetés

A képeken leginkább összeverve látható Gosling karaktere tíz évig számüzetésben élt Bangkokban, miután megölt egy rendőrt. Azóta alibiként klubot tart fent thai bokszolók számára, s közben mindenféle drogügyletben vesz részt. Kutyaszorítóban találja magát, amikor fivérét egy prostituált meggyilkolása miatt megölik. A fiúk anyja (Kristin Scott Thomas) Bangkokba utazik, hogy elvigye a holttestet, és ha már ott van, meggyőzi fiát, hogy álljon bosszút a tetteseken. A filmből már vetítettek részleteket Cannes-ban, és az Aint It Cool News-ból ismert Quint pár sorban össze is foglalta a véleményét. A tovább után és a képek előtt erről olvashattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.