Hirdetés

Így festene Dominic Toretto a DeLorean volánja mögött

|

BossLogic elképzelte és megalkotta.

Hirdetés

Hiába mondanak mást a kritikák, a Halálos iramban-franchise még nem fulladt ki és bizony sok vad teóriának ad otthont. Volt már szó arról, hogy a következő részben az űrbe küldik ki a családot, összeeresztenék a Jurassic World-sorozattal, most pedig BossLogic azt vizionálta, hogy beülteti szépen a családfőt a Doki időutazó autójába. Végül is persze, miért ne?

Hirdetés

A spanyol művész az Instagram-oldalán osztotta meg az alábbi képet, amelyen Domot a Vissza a jövőbe című film DeLoreanjába képzeli, mellékelve pedig felpitchelt egy sztorit, amely három filmes univerzumot is összehozna egyszerre. Lássuk csak:

A szöveg szabad fordításban a következőt jelenti:

A csapat visszamegy az időben az ősrobbanás előttre, hogy felfedezze a sebesség igazi forrását, hogy aztán összefussanak Barry Allennel, aki figyelmezteti Domot, hogy nem hozhatja vissza az apját, mert annak világi következményei lennének, de Dom azt suttogja, hogy "Az idő család", majd megmenti az édesapját. 

Nyilvánvalóan jól tudnak esni ezek a kis fantáziálgatások, de azért remélhetőleg nem csap a fejéhez lelkesen egy stúdiófőnök és nem kezdi el fejleszteni a forgatókönyvötletet. A Halálos iramban következő, tizedik etapja jövőre fog a mozikba kerülni (2023. április 7) és legutóbbi információk szerint nem más, mint Jason Momoa is csatlakozott az illusztris bagázshoz

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.