Hirdetés

Jason Momoa lesz a Halálos iramban 10 főgonosza

|

Vin Dieselnek csak sikerült megcsípnie még egy húzónevet a franchise hattyúdalának ígérkező tizedik filmjére.

Hirdetés

Vin Diesel mindent igyekszik megtenni azért, hogy a Halálos iramban franchise méltó módon búcsúzzon a közönségtől. A következő, tizedik felvonásra még békejobbot is nyújtott Dwayne Johnsonnak egy érzelmi zsarolásnak is beillő közösségi médiás üzenettel, ám Hollywood egyik legjobban megfizetett színésze kikosarazta őt a visszatérés kapcsán. Nem tudjuk, hogy ez Dieselt mennyire viselte meg, viszont az biztos, hogy nem ült a babérjain, hiszen a projektnek sikerült magához láncolnia Jason Momoát, aki a finálé főgonoszát alakíthatja majd.

Hirdetés

Először csak a The Hollywood Reporter jelentette, hogy Momoa csatlakozott a Halálos iramban 10 szereplőgárdájához, majd a hivatalos Halálos iramban Twitter hivatalosan is megerősítette a hírt. 

Momoa legalább annyira felkapott név lett az elmúlt időszakban, mint Johnson, úgyhogy ez egy olyan castingos pótlás, mellyel a legtöbb rendező kibékülne valószínűleg. A Halálos iramban 10 jövő májusban rohamozza meg a mozikat, mely előreláthatólag ismét hatalmasat fog robbantani a kasszáknál. Diesel mellett Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez és Sung Kang is visszatérnek, a filmet pedig a franchise-ban már igen jártas Justin Lin fogja rendezni.

Ti mit szóltok Momoa castingjához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.