Hirdetés

Így folytatódhatott volna a Terminátor: Genisys

|

Nem mondanánk, hogy túlzottan vérzik a szívünk.

Hirdetés

Ugyan a tavalyi Terminátor: Sötét végzet a maga nemében egy abszolút vállalható próbálkozás volt, összességében viszont egyre inkább kijelenthető, hogy az egykor (sokkal) szebb napokat megélt franchise a végéhez ért - egy jó ideig legalábbis. Nem olyan rég még a pocsékul sikerült Genisyshez is tervben volt egy folytatás, amiből végül nem lett semmi. Talán nem is baj.

Hirdetés

A Terminátor: Genisys két írója, Patrick Lussier és Laeta Kalogridis osztották meg, hogy mi lett volna akkor, ha a film mind anyagilag, mind a nézői és kritikusi véleményeket illetően sikeres lett volna. A minden fronton elhasalt akció sci-fi folytatásához két különböző tervezetet is készítettek, de egy harmadik variáció is a képben volt, ami megválaszolta volna a Genisys rendkívül izgalmas kérdéseit. Lussier továbbá hangsúlyozta, hogy az esetleges folytatások nagyban eltértek volna a franchise eddigi alapvetéseitől, és egy teljesen új irányba vitték volna azt:

Új karaktereket hoztak volna be [a folytatások], ahogy a jövővel is többet foglalkoztak volna, ahonnan a Skynet is érkezett - gondolunk itt az időhurokra és Matt Smith karakterére. Inkább ez lett volna a fókuszban, ami még inkább eltért volna a Terminátor 2-ben megismertektől. Fokozatosan saját identitást kaptak a folytatások az írás során. Ki tudja, a jövőben talán el is készülnek mint képregény, vagy valami hasonló.

Nem először halljuk, hogy mennyi mindent láttak az alkotók a Genisys jövőjébe. Még két éve a film egyik sztárja, Jason Clarke ecsetelte, hogy az el nem készült második részben John Connor terminátorrá válása kapott volna kiemelt szerepet, miután elrabolta őt a Skynet. Lehet túlzottan szkeptikusak vagyunk már a szériával kapcsolatban, de az elhangzottak alapján egyáltalán nem bánnánk, ha mostantól tényleg egy hosszabb pihenő várna az Arnold Schwarzenegger fémjelezte franchise-ra.

Nektek melyik a kedvenc Terminátor-filmetek (a második részen kívül!)?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.