Hirdetés

Így készült a King's Man: A kezdetek híres Raszputyin-jelenete

|

Egy videó keretén belül betekintést kaptunk a színfalak mögé.

Hirdetés

Bár a bevételi mutatók alapján nem váltotta meg a világot, azért mégis egy kellemesen szórakoztató alkotás lett a King's Man: A kezdetek. Az első világháború idején játszódó eredetsztori pedig egyvalamiért már biztosan emlékezetes marad: a Raszputyin szerepében feltűnő Rhys Ifans miatt, aki végig lopta a showt a jeleneteiben. 

Hirdetés

Az egyik hozzá köthető, a film szempontjából talán a legikonikusabb jelenetről kaptunk egy így készült videót nemrég a Collidernek köszönhetően, amelyet alább megtekinthettek. Ebben Ifans Raszputyinja, a közismerten jó táncos összecsapásba keveredik Oxford hercegével (Ralph Fiennes) és annak kémnövendék fiával, Conraddal (Harris Dickinson). Az erre való felkészülés, valamint ennek a felvétele pedig minden színészt megizzasztott, a végeredményt látva viszont teljesen megértjük, hogy miért.

Nektek hogy tetszett a film?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.