Hirdetés

Így neveld a sárkányodat 2 tervben!

|

Visszatérnek a megszokott szinkronhangok is, tehát Jay Baruchel, Craig Ferguson, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller és Kristen Wiig is aláírt a folytatásra, legalábbis a hangjuk ott lesz.

Hirdetés

A szkriptet írja, és társrendezői feladatokat látja el Dean DeBlois (Lilo & Stitch, Mulan, Így neveld a sárkányodat), Chris Sanders (Az oroszlánkirály, Mulan, Lilo & Stitch, Így neveld a sárkányodat) pedig a produceri munkákért tehető felelőssé, mindazonáltal besegít mindenen Dean-nek.

A készítő urak elárulták, hogy Cressida Cowell könyvsorozata rengeteg potenciált rejt magában ahhoz, hogy kedvükre vihessenek vászonra egy újabb sárkányokkal teli egészestés filmet, Bonnie Arnold producer pedig hozzátette: "a kilenc könyvból bizonyára megtaláljuk a megfelelő elemet munkánkhoz".

Az Így neveld a sárkányodat az idei év egyik kedvenc filmje volt, 489.600.000 $ összbevételre tett szert vele a DreamWorks, tehát borítékolható volt valamiféle lépés az előrehaladás érdekében. A stúdió 3D-ben szeretné a folytatást is, elméletben 2013-ra tervezve.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.