Hirdetés

Így néz ki Johnny Depp XV. Lajosként

|

Ez lesz az első komolyabb filmszerepe az Amber Heard-ügy óta.

Hirdetés

Izgalmas, érdekes, tanulságos lesz megfigyelni azt, hogy miként fog alakulni Johnny Depp és Amber Heard filmkarrierje azok után, hogy kiteregettek egymásról minden szennyest (legyen az vélt vagy valós). Depp például következőleg egy történelmi filmben fog szerepelni, amelyben XV. Lajos francia királyt fogja megformálni. Erről pedig képünk is van végre. 

Hirdetés

A Why Not Productions égisze alatt készülő produkció a Jeanne Du Barry címre fog hallgatni és a címben szereplő grófnő életére fog koncentrálni. A történet szerint Du Barry és XV. Lajos egymásba szeretnek és a hölgy Lajos kedvenc társalkodónőjévé/szeretőjévé növi ki magát. Kapcsolatukat sokan ellenezték és nagy port kavart, hiszen sokan nem tudták megemészteni azt, hogy ők ketten ténylegesen, halálosan egymásba habarodtak. Maga XV. Lajos 59 évig uralkodott, ezzel az egyik leghosszabb uralmat tudhatja magáénak, viszont érdemes tudni, hogy nem volt túlságosan népszerű, mert sokan korruptnak és züllöttnek tartották őt. (És akkor nevezhetjük ironikusnak, hogy éppen egy ilyen megosztó karakter szerepével tér vissza a színészethez Depp.)

A filmben XV. Lajost Johnny Depp fogja alakítani, míg a címszereplőt maga a rendező, Maïwenn fogja megformálni. Depp-ről ez az első, meglehetősen rejtelmes promóciós kép:

A forgatókönyvet maga a rendező jegyezte, a forgalmazást pedig a Wild Bunch International vállalta magára. Deppen és Maïwenn-en kívül a filmben szerepel még Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory, valamint India Hair. Depp-nek ez lesz az első főszerepe a 2020-as Minamata című film óta. 

Jó hír, hogy várhatóan a film a hazai mozikban is látható lesz valamikor 2023 tavaszán, az Ads forgalmazásában. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.