Hirdetés

Így nézne ki a Top Gun: Maverick húsz dollárból

|

A Cracked.com tréfamesterei újfent kitettek magukért.

Hirdetés

A Cracked.com online humormagazint aligha kell bemutatni. Kínálatában a mókás érdekességekre vagy tematikus toplistákra éhezők épp úgy megtalálják a szájuk ízének való csemegét, mint a könnyed vizuális poénokat preferálók, netán a paródiák szerelmesei. Utóbbiak most örülhetnek, mivel a lap hagyományaihoz illeszkedve a stáb tagjai elkészítették a Top Gun: Maverick mindössze húsz amerikai dollárból tető alá hozott verzióját.

Hirdetés

Az alábbi két és fél perc egyszerre vicces, drámai, intenzív és földhözragadt, szavakkal leírhatatlan. A további kommentár teljesen fölösleges is, beszéljen inkább a végeredmény!

Ha tetszettek a látottak, akkor nézzetek körül a srácok csatornáján, ahol számos magas költségvetésű mű sajátos újragondolását is megtekinthetitek, mint például a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája, a Mátrix: Feltámadások, a Dűne és a Doctor Strange az őrület multiverzumában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.