Hirdetés

Így reagált James Wan Stephen King dicséretére

|

A horrorregények mestere Twitteren méltatta az Eleven kórt, amit a rendező meghatódott válasszal konstatált.

Hirdetés

James Wan legújabb horrorfilmje, az Eleven kór mondhatni megosztóra sikeredett - egyesek nem győzik egymás mellé ragasztani a szuperlatívuszos jelzőket, míg mások a hátuk közepére sem kívánják. Azonban továbbra is akad egy olyan ember a horrorfilmek berkein belül, akinek a szava többet ér mindenkiénél: ez pedig nem más, mint a horrorregények koronázatlan királya, Stephen King.

Hirdetés

King a napokban tekintette meg az Eleven kórt az HBO-n, majd Twitterén megjegyezte, hogy mennyire briliánsnak találta James Wan vízióját. Természetesen Wan tudomására jutott a nem mindennapi dicséret, és az Instagramján osztotta meg King Twitter posztját, azzal az aláírással, miszerint a horror zsáner alkotóinak számára igazából csak egy ember igazolására van szüksége, majd három könnyeivel küszködő emojival hangsúlyozta ki meghatódottságát.

Ahogy az Eleven kór, úgy Stephen King munkásságának megítélése is változó, de ahogy Wan is írja, a műfajon belül megkerülhetetlen figurává nőtte ki magát, aki már csak egy-egy véleményével is dobhat az adott mű bevételein és fogadtatásán. Ti egyetértetek King Eleven kóros recenziójával?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.