Hirdetés

II. világháborús film a The Pacific íróitól

|

A Deadline értesülései szerint a Hős alakulat írói, producerei egy Midway-i csata forgatókönyvében gondolkoznak, amely 3D-s megjelenítést kaphatna.

Hirdetés

Mint említettem a bevezetőben, a cég 3D-ben gondolkozik, és egyes források szerint annyira komolyan gondolják a The Battle of Midway elkészülését, hogy több, mint 200 millió dollárt fércelnek a projektbe.

A film nem mást karolna fel, mint a II. világháború döntő szakaszát, az egyik legnagyobb fordulópontot, konkrétabban 1942. Június 4-6 közötti időintervallumot. A Midway-i csata során a japánok elvesztették meglepetésszerű támadásban helyszínen lévő egységeiket, és ezen csata után védekezni kényszerültek, míg az amerikaiak átmentek támadásba. A történethez hozzá tartozik azon tény, hogy a japánok voltak fölényben, egy pech-sorozatnak hála (leszerelet robbanóyanagok, üzemanyag, teli tankos repülők a hangárban vártak, üresek felül, stb. stb.) azonban megfordult a dolgok állása. Hozzátartozott a dologhoz az is, hogy bár a japánok cselt eszeltek ki ellenségeik ellen, az amerikaiak befogták a rádiójeleket, és ellentervet szőttek...

A premierről, forgatás kezdetéről, vagy bármi mást érintő infóról nincsenek adataink.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.