Hirdetés

Ilyen érzés volt Daniel Brühl számára végre magára ölteni Zémó maszkját

|

A karakter a Sólyom és a Tél Katonája-sorozatban tér vissza.

Hirdetés

Sajnos továbbra sem tudjuk, hogy mikor érkezhet a Sólyom és a Tél Katonája a Disney+-ra, hiszen a koronavírus miatt nem sikerült befejezni a hátralévő munkálatokat, ezzel pedig az év elején még augusztusi premierről szóló hírek is kezdenek egyre inkább kétségessé válni. 

Hirdetés

Annyi azonban biztos, hogy a két címszereplő mellett biztosan visszatér a Polgárháborúban megismert Zémó báró is, méghozzá ismét Daniel Brühl képében, akiről tavaly már kiderült, hogy karaktere a szériában magára fogja ölteni ikonikus maszkját, a színész pedig most erről osztotta meg érzéseit egy interjú során:

Amíg az Angel of Darkness-t forgattam, azalatt kaptam a hírt, hogy szeretnék, ha visszatérnék a Sólyom és a Tél Katonájában. Emlékszem, hogy Kari Skogland (a rendező) eljött Budapestre, és felvettünk néhány jelenetet, amiben újra Zémó bőrébe bújhattam, és nagyon megörültem, amikor előkerült a karakter híres maszkja. Hihetetlenül izgatott voltam végig, hiszen nagyszerű móka volt ezt az ikonikus karaktert felfedezni és megformálni korábban. 

Brühl ezután hozzátette, hogy a felfedezés és a frissesség mellett örült annak is, hogy ismét Sebastian Stannel és Anthony Mackie-vel dolgozhatott együtt, valamint megerősítette, hogy bár nem sok, de a koronavírus miatti kényszerszünetet követően van még tennivaló a sorozattal, és reméli, hogy minél hamarabb újraindulhat a forgatás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.