Hirdetés

A Sólyom és a Tél Katonája sorozat olyan lesz, mint egy hatórás film

|

Legalábbis az egyik főszereplő elmondása szerint.

Hirdetés

Amióta márciusban leállították a Disney+-ra érkező Sólyom és a Tél Katonája forgatását a koronavírus miatt, azóta szinte semmit nem hallottunk a sorozat felől, mely a jelenlegi tervek szerint ősszel kerülne bemutatásra a maga hat részével, ahol a két címszereplő mellett Daniel Brühl Zémója, valamint Emily VanCamp Sharon Cartere is fontosabb szerepet kap.

Hirdetés

Nemrég azonban az egyik főszereplő, a Sólymot alakító Anthony Mackie egy interjú során beszélt kicsit a projektről, melyben elárulta, hogy bár értelemszerűen kevesebb pénzből készül a sorozat, mint egy egész estés mozi, de sokkal inkább fog az egész hasonlítani egy filmre, mintsem egy hagyományos tévésorozatra:

Pontosan úgy forgatjuk ezt is, mint egy nagy költségvetésű Marvel-filmet. Mindenki, aki korábban közreműködött tévés produkciókban, azt mondta, hogy még sosem dolgoztak ilyen módon sorozaton. Lényegében leforgattunk egy kétórás mozifilm helyett egy hatórás kalandot, ami fel lesz bontva hat epizódra. 

Ti várjátok már a Sólyom és a Tél Katonája-sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.