Hirdetés

Ilyen kiadásokban vihetjük haza a Szellemirtók: Az örökséget

|

A hazai forgalmazó a legnagyobb Szellemirtók-rajongóknak is készült meglepetéssel.

Hirdetés

Novemberben mutatták be az eredeti Szellemirtók-univerzum új filmjét, Az örökséget, melynek középpontjában az első két részből ismert Egon Spengler családja van. Az Oklahomába költöző Egon nem tartotta a kapcsolatot lányával és unokáival, akik csak a halála után látogatnak el az egykori szellemirtó vidéki farmjára, ahol szembe kell nézniük az családi örökségükkel. Jason Reitman forgatókönyvíró-rendező alkotása már hazánkban is megjelent több formátumban, illetve a legnagyobb Szellemirtók-rajongóknak is készült a forgalmazó meglepetéssel. Ezeket vesszük sorra az alábbiakban!

Hirdetés

A Szellemirtók: Az örökség összesen ötféle kiadásban jelent meg hazánkban: a hagyományos DVD mellett a BD- és az UHD-verzió is kapott egy-egy limitált, fémdobozos változatot, ami március 18-tól szerezhető be az üzletekben. Természetesen bónusz tartalmakban sem szenvedünk hiányt, azonban ezeket csak eredeti nyelven tekinthetjük meg. A DVD egy színfalak mögötti videót tartalmaz a film készítéséről, míg a BD/UHD-kiadáson több mint 45 percnyi extra tartalom érhető el:

  • Rejtett extrák
  • Szellemirtók: visszatekintés
  • Ecto-1 ismét életre kel
  • Látványtervezői útmutató a Szellemirtók kütyüjeihez
  • Kimaradt jelene
  • és sok más!

Aki pedig megszállottan rajong a generációkat rabul ejtő szellemvadászokért, annak érdemes odafigyelnie a lehengerlő Szellemirtók gyűjteményre, amely tartalmazza mindhárom film 4K Ultra HD és Blu-ray változatát, két Blu-ray bónuszlemezt és egy igazi ritkaságot, az angol nyelvű Így készült a Szellemirtók könyvet.

Mutatjuk a gyűjtemény tartalmát, valamint Az örökség különféle borítóit:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.