Hirdetés

Ilyen lenne, ha egy Predator birodalmi rohamosztagosokra vadászna

|

A megvalósítás pazar, a koncepció viszont egy súlyos sebből vérzik.

Hirdetés

Amióta csak a franchise-ok korát éljük, a rajongók fantáziáját azok az ötletek mozgatják meg leginkább, amikor amúgy különálló történetek szereplőit egymásnak ereszti egy-egy történet, kép vagy videó. Valószínűleg eme gyermeki vágyra próbálna alapozni a Marvel és a DC multiverzuma is, ám egyelőre a Nincs hazaúton kívül nem beszélhetünk igazán átütő erejű sikerről.

Hirdetés

Persze a tehetséges rajongókat ez nem riasztja vissza attól, hogy pofátlanul keresztezzenek egymástól tényleg messzire álló franchise-okat. Bár a Fox felvásárlása után papíron akár meg is valósulhatna az a crossover, amiből a tilian_creative nevű Instagram-felhasználó megosztott nemrég egy képet, ám ha az egyik szóban forgó franchise alapszabályát figyelembe vesszük, rögtön kibukik az amúgy frappáns koncepció hibája.

Tilian_creative ugyanis a Predator filmek egyik csúcsvadászát eresztette rá a Star Warsból ismert birodalmi rohamosztagosokra. A kép által ábrázolt pillanatban csupán egy megboldogult áldozatot láthatunk felnyársalva a háttérben, de nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy hamarosan az egész osztag követi a példáját. És hogy miért is nem tudna működni ez a crossover? Hát azért, mert a Predatorokról a filmek során megtanulhattuk, hogy hozzájuk méltó csúcsragadozókra vadásznak, és hát a mindig célt tévesztő rohamosztagosok nagyon távol állnak eme mesteri színvonaltól. Az már más kérdés lenne, ha mondjuk egy Sith/Jedi állna szemben a Predatorral.

Nektek hogyan tetszik tilian_creative gondolatkísérlete?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.