Hirdetés

Íme az első képek a Pamela Andersonról és Tomy Lee-ről szóló sorozatról

|

Seth Rogenék komédiasorozata a világ első interneten felkapott videójáról fog szólni.

Hirdetés

Először nyerhetünk kis betekintést a Hulu sorozatába, a Pam and Tommyba, ami Pamela Anderson (Lily James) és Tommy Lee (Sebastian Stan) szexvideóját, illetve az a körüli eseményeket járja körbe. 

Ha más nem is, az executive producerek közül néhány név egyértelműen arra utal, hogy a limitiált széria meg fogja időnként nevettetni a nézőket: Seth Rogen (aki szerepet is kap a sorozatban) Evan Goldberg és Dave Franco.

Hirdetés

Rogen egyébként a videó ellopásáért és nyilvánosságra hozásáért felelős Rand Gauthiert fogja alakítania a producerkedés mellett. A rendezői székben szintén jeles direktor fog ülni, mégpedig Craig Gillespie, akinek a munkásságát olyan alkotások színesítik, mint az Én, Tonya és a Plasztik szerelem. 

A nemrégiben lezárult A Sólyom és a Tél katonája egyik főszereplője, Sebastian Stan az Instagramján is közzétett egy képet a karakteréről: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sebastian Stan (@imsebastianstan) által megosztott bejegyzés

 A Hulu képei pedig itt tekinthetők meg: 

A képek már sugallják, hogy egy remek színészpárossal megspékelt merész sorozattal lesz dolgunk, de hogy mikor láthatjuk őket a képernyőkön, az egyelőre még megválaszolatlan kérdés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.