Hirdetés

Az Indiana Jones 5 lehet a következő Steven Spielberg számára

|

Jó esély van arra, hogy legközelebb újra Indiana Jones-t vegye elő Spielberg.

Hirdetés

A 71 éves Steven Spielberg egy csöppet sem vesz vissza a tempóból és máris két projekt van a radarján, melyek közül az egyik az Indiana Jones 5. része. A rendező meglehetősen gyorsan összedobta az Oscarra szánt A Pentagon titkai (The Post) című filmjét, melyet márciusban a Ready Player One fog követni. Ez remek lehetőséget biztosít Spielberg számára, hogy visszatérjen a blockbusterek világába és az így szerzett lendület egészen a következő Indina Jones filmig repítheti őt.

Hirdetés

Korábban már bejelentésre került, hogy Spielberget viszont láthatjuk a rendezői székben és természetesen Harrison Ford is visszatér ikonikus szerepében. A Disney már ki is tűzte 2020. július 20-ra a film premierjét, így lassan éppen ideje, hogy elkezdődjenek a munkálatok.

A friss értesülések alapján még megeshet, hogy Spielberg beprésel valamit Indiana Jones elé, de ismerve a rendezőt ez az eshetőség valószínűleg nem veszélyezteti a film premierjét. Annak idején a Jurassic Parkot és a Schindler listáját is szinte vállt válnak vetve készítette el és a végeredmény mindkét esetben kiváló lett.

Az Indiana Jones 5 mellett Spielberg mindenképpen szeretné még elkészíteni az 1961-es West Side Story című musical remake-jét, amire álomprojektként tekint. Azonban ez vélhetően nem fogja megelőzni az új Indy filmet, szóval az elkövetkező hónapokban szinte biztos, hogy fogunk hallani a fejleményekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.