Hirdetés

Elhalasztották az Indiana Jones 5 munkálatait

|

Úgy tűnt, hogy az Indiana Jones 2020-ra tervezett ötödik része lesz Steven Spielberg következő filmje - egészen idáig.

Hirdetés

A legfontosabb változás, hogy a forgatókönyvírót is lecserélték: David Koepp (Jurrasik Park, Mission: Impossible) helyére Jonathan Kasdan (Solo: Egy Star Wars történet, A nők hálójában) került. Állítólag ez áll a halasztás mögött is.

Hirdetés

Indiana Jones ötödik kalandjának munkálata 2019 áprilisában kezdődtek volna az Egyesült Királyságban. A Variety forrásai szerint azonban hónapokkal, ha nem egy évvel kell később elkezdeni a forgatást, mert a kreatív vezetők kicsit sem voltak elájulva az eredeti szkripttől. A Disney egyelőre még nem változtatta meg a dátumokat a filmmel kapcsolatban, de mivel nem tudni, mikor készül el az új forgatókönyv, elég bizonytalanná vált a film érkezése. Harrison Ford és Steven Spielberg azonban továbbra is kitartanak mellette. 

Viszont a lap úgy tudja, hogy Spielberg következő projektje így nem is az Indiana Jones 5 lesz, hanem a régóta dédelgetett álma, a West Side Story musical remake-je, amely már a pre-produkciós fázisnál tart. Vajon addig várnak a franchise folytatásával, hogy az új film címe végül az "Indiana Jones és a nyugdíjasotthon lázadása" lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.