Hirdetés

Indiana Jones is 3D-ben tér vissza!

|

Akárcsak a Star Wars-ból, az Indiana Jones sagából is lesz 3D-s moziváltozat. A sort természetesen Az Elveszett Frigyláda Fosztogatói nyitja majd.

Hirdetés

Ám akárcsak a messzi-messzi galaxisban játszódó történet, úgy kedvenc régészprofesszorunk kalandjai is megérhetnek egy 3D-s kiadást. Nem feltétlenül anyagilag (bár nyilván úgy is, de Lucasnak nyílván vannak fizetett szakemberei, akik ezt kiszámolták), hanem a 3D-ben rejlő lehetőségek miatt. Sokkal látványosabb kalandokra lehet így jegyet váltani, és azt se feledjük el, hogy az első epizód óta felnőtt egy teljes generáció, aki nem láthatta moziban az eredeti trilógia egyik részét sem (köztük vagyok én is:)). 

Ellenben reméljük ez a hír nem valamiféle csalafintaság része, mellyel megpróbálják betömni a "rést" a Kristálykoponya Királysága és egy tervezett 5. epizód között. Nem hinném ugyanis, hogy a rajongókat ilyen könnyen meg lehetne téveszteni! Márpedig az 5. rész egyelőre legalábbis bizonytalan: mint arról nemrég olvashattatok, Steven Spielbergnek az elkövetkezendő évekre más feladatai vannak.

Ennek ellenére reméljük a legjobbakat: egy elkészülő 5. részt (azért a 4.-nél lehetne jobb...) és egy tökéletes 3D-s moziélményt ifj. Henry Jones kalandjairól!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.