Hirdetés

Infók Joss Whedon SHIELD TV-sorozatához

|

Éppen itt volt az ideje, hogy megosszanak velünk pár információt az ABC TV-csatorna által készülőben lévő SHIELD sorozatról.

Hirdetés

Whedon teljesen új ügynököket, különböző tulajdonságokkal felvértezve akar a sorozatába. Egyelőre ők négyen azok, akik "újoncként" benne lesznek:

Skye: 20-as évei végén járó nő, aki intelligens, figyelmes, szórakoztató, magabiztos és céljai eléréséhez nem rest bevetni a bájait sem.

Grant Ward ügynök: Fizikailag jól megtermett, ám alapjában véve csendes fickó, de viszont néha tud igen indulatos lenni.

Althea Rice ügynök: Más néven,"Kálvária". Ez szerintem mindent elmond róla. Ő egy hardcore-katona, aki imádja a fegyvereket. De alapjában véve általában ő is csendes. (olyasmi mint Starbuck a Battlestar Galactica-ban, kivéve a csendes tulajdonságot)

Leo Fitz és Jemma Simmons ügynökök: Egy továbbképzés alatt ismerték meg egymást és úgy döntöttek, hogy szabadidejükben ahogy tudják, azt egymással töltik. A "testvéri szeretet" még jobban megerősíti kettejük kapcsolatát. Jemma a biológiával és a kémiával foglalkozik, Leo pedig egy zseni, aki a fegyverek techniaki oldalát érti nagyon. (Kb. olyanok, mint Sheldon és Amy a "The Big Bang Theory"-ból)

Ti várjátok már a sorozatot? Van valamilyen elvárásotok vele szemben?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.