Hirdetés

Információk a Gambit, New Mutants és további X-Men filmekről

|

Miközben mindenki a Deadpool 2-re vár, a FOX-nál egyáltalán nincs lazsálás, hiszen nem egy marveles produkció van tervben az elkövetkezendő évekre.

Hirdetés

Simon Kinberg forgatókönyvíró és producer a Szaturnusz-díjátadón igencsak beszédes kedvében volt, a The Hashtag Show pedig ezt kihasználva jól kikérdezte őt a FOX elkövetkezendő marveles terveiről, mint a New Mutants, a Gambit és további X-Men filmek. Az X-Force moziról sajnos nem esett szó, ami azt jelentheti, hogy erre kell még várnunk a legtöbbet. 

Hirdetés
 

Elsőként a New Mutants mozifilm jött szóba, ami úgy fest, már csak a szereplőválogatásra vár, hiszen a szkriptet megkapta a stúdió és látszólag elégedett is vele. 

Nem beszélhetek a beosztásunkról, de azt elmondhatom, hogy a rendező Josh Boone, aki a Csillagainkban a hibáért is felelt, és valami nagyon jó forgatókönyve van. Remélem, hogy hamarosan elkezdhetjük a forgatást. 

Az Új Mutánsok emberfeletti képességekkel bíró mutánsok csapata, javarészt kamaszok, akiket erejük kontrollálására és megfelelő használatára oktatnak. A csapatot Charles Xavier professzor alapította a képregényekben. Mivel tinédzserekről beszélünk, Kinbergnél arra is rákérdeztek, hogy pontosan milyen korosztályt szándékoznak megcélozni ezzel a produkcióval.  

Nagyon hű a képregényekhez, de azt döntse el mindenki maga, hogy ki a célközönség. Számunkra az a legfontosabb, hogy visszanyúljunk a képregényekhez, és reméljük, megtaláljuk vele nézőinket. 

Jó hír lehet az Új Mutánsok rajongói számára, hogy Josh Boone rendező hatalmas rajongója az X-Mennek, a közösségi médián keresztül nem egy fotót megosztott lenyűgöző X-Men képregényes gyűjteményéről. Személyes kedvence az Uncanny X-Men #183. Bár a film felállását egyelőre homály fedi, a direktor Instagram fiókja alapján nincs kizárva, hogy olyan kedvencekre számíthatunk, mint Farkas (nem az, akire gondolsz), Ágyúgolyó, Mirázs, Napfolt, Varázs és Techno. Habár ez még kérdéses, a közelmúltban viszont az megerősítést nyert, hogy Xavier professzor is benne lesz a filmben, de nem tudni, McAvoyról van Stewartól van-e szó.

Ott van a Gambit, ami Channing Tatum főszereplésével már hosszú ideje folyamatosan csúsztatva van a FOX naptárában különböző okok miatt. Az X-Man még mindig nagy kedvence a rajongóknak, de a számos probléma miatt jogos az aggodalom, hogy a mozi talán sosem fog napvilágot látni. A kételyeket most Kinberg oszlatta el:

Van egy jó forgatókönyvünk, és reméljük, hogy jövő tavasszal kezdhetjük a forgatást.

A FOX Marvel Filmes Univerzumának fővonalát az X-Men filmek alkotják, így alapvető, hogy a stúdiónak tervbe kell vennie az igazán megosztóra sikerült Apokalipszis folytatását, amely sajnos bevételek terén sem hozta azt, amit reméltek. Ennek ellenére egyáltalán nem csalódottak, sőt, igen hamar elkezdenek dolgozni a széria következő darabján:  

Uh, ezt most találjuk ki. Az első dolog, hogy most a Wolverine mozit forgatjuk, jövő év elején pedig a Deadpool 2-t is elkezdjük. Akkor majd leülök és elkezdem írni a fővonal X-Men filmjét.

Látható, hogy a FOX is szépen be van táblázva, így biztosan nem fogunk unatkozni az elkövetkezendő években; tekintve, hogy csak a Marvel Studios három filmet fog kiadni kezei közül egy év leforgása alatt 2017-től kezdődően, aztán a DC szuperhőseiről még szó sem esett. Ami bizakodásra adhat okot, hogy a Fantasztikus Négyes esetleges folytatását szintúgy nem említette Kinberg nyilatkozatában. Bízunk benne, hogy valahogy sikerül megállapodásra jutni velük kapcsolatban, és Pókemberhez hasonlóan hazatérhetnek olyan fontos karakterekkel egyetemben, mint Galactus vagy Doktor Doom. Ti mit gondoltok? Mit vártok ezek közül a legjobban? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.