Hirdetés

Inhumans - újabb két színész csatlakozott a Marvel sorozatához

|

Egyre csak bővül az Inhumans stábja, mostanra a nemesi család királyát, Fekete Villámot és feleségét, Medúzát életre keltő színészek kilétére is fény derült.

Hirdetés

Fekete Villám és a királyi család kalandos történetét idén ősztől mutatja be nekünk a Marvel, a premierhez közeledve egyre kevesebb a kérdőjel a stáb kapcsán, hiszen a rendező már megvan, és a Trónok harca egyik színésze is felbukkan a sorozatban.

Hirdetés

Anson Mount bújik az Inhumans királyának, Fekete Villám bőrébe. Fekete Villám vezető szerepe mellett az egyik legerősebb szuperhős a Marvel világában, hangja olyan pusztító erejű, hogy suttogásával városokat képes lerombolni.

Felesége, Medúza szerepében Serinda Swant láthatjuk majd. Az ő szuperképessége, hogy hosszú haját képes irányítani, és fegyverként is használni, ahogy a medúza a csápjait.

Ti ideáig meg vagytok elégedve a szereposztással?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.