Hirdetés

A Trónok harca egyik színészével erősített a Marvel's Inhumans

|

Kiderült, hogy ki lesz a Marvel élőszereplős Embertelenek, avagy a Marvel's Inhumans sorozatának egyik kulcsszereplője, aki Maximus karakterét fogja életre kelteni.

Hirdetés

Ahogy a korábbi híreinkben is olvashattátok, Fekete Villám és a királyi család elképesztő történetét idén ősztől mutatja be nekünk a Marvel, egy izgalmasnak ígérkező sorozat formájában, amelynek első két részét szeptember 4-től IMAX-ben láthatjuk majd világszerte, mielőtt az ABC csatorna elkezdené vetíteni az évadot. 

Hirdetés

Most felfedték a Marvel's Inhumans szereplőgárdájának legelső tagját, a Trónok harca sorozat egykori szereplőjét, Iwan Rheont, aki Maximus karakterét kapta meg. Az okos és elbűvölő herceg a végletekig elkötelezett Attilan lakosai és testvére, a király felé, noha nagyon szeretné ő maga megkaparintani a koronát. Jeph Loeb, a Marvel Television feje a következőket nyilatkozta a figuráról: 

"Iwan egyszerre tud bájos, huncut és teljesen váratlanul veszélyes is lenni, és minden különböző oldalára szüksége lesz ahhoz, hogy életre keltse a karakterét. Izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele."

Jeph mondandóját a sorozat showrunnere, Scott Buck a következőkkel egészítette ki: 

"Maximus egy összetett karakter. Rokonszenves, bájos, tragikus és gonosz ugyanazon pillanatban, tehát nagyon örülök, amiért itt van nekünk egy olyasvalaki, mint Iwan, aki figyelemre méltó tehetséggel bír."

Tekintve, hogy már a jövő hónapban megkezdődhet a forgatás és hogy szeptember 4-től IMAX-ben, szeptember 26-tól pedig az ABC műsorán rajtol el a Marvel's Inhumans bizonyára a közeljövőben leleplezik a teljes stábot. Ti örültök Rheon csatlakozásának?

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.