Hirdetés

InterCom hírlevél október 21.

|

Olvashatunk többek között Tintin kalandjairól, a Lopott időről, Karácsony Artúr zenéiről és még a Delfines kaland megérkezéséről is értesülhetünk.

Hirdetés

Végre Tintin!

Vasárnap a Tintin kalandjai 3D (The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, hazai bemutató: november 3.) brüsszeli és párizsi díszbemutatóján egy majd harmincéves álom válik valóra: Peter Jackson álma. A film társalkotója nemrégiben azt nyilatkozta, ő még csupán reménykedett abban, hogy egyszer filmes lesz belőle, amikor 1983-ban először olvasta egy mozimagazinban: Steven Spielberg tervezi Tintin kalandjainak megfilmesítését.  – Minden évben vártam, hogy mikor nézhetem már meg moziban Tintint – mondta a rendező-producer, aki maga is az ifjú kalandor nagy rajongója. – Mindig izgatottan böngésztem az év elejei összeállításokat, hogy abban az évben milyen bemutatók várhatóak. És mindig csalódtam, mert a beígért Tintin-film nem akart elkészülni.–

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.