Hirdetés

Interjú Damion Poitierrel, Thanos arcával

|

Tudj meg többet a színészről, aki Thanost alakította a Marvel nagy sikerű filmjében, a Bosszúállókban és hogy mi volt a reakciója, amikor megtudta, hogy ő fogja alakítani...

Hirdetés

Milyen a kapcsolatod Joss Whedonnal? 

"Nagyon kedvelem Joss-t. Minden alkalommal, amikor meglátom, üdvözlöm és átölelem. Számos projekten dolgozik ezekben a napokban. Mindig hálás leszek neki a lehetőségért, hogy már többször együtt dolgozhattam vele. Mint színész azt remélem és azt kívánom neki, hogy képes legyen még rengeteg ragyogó projektek létrehozni és sokáig csinálja még azt, amit szeret! Nagyon szép, ha valakit ilyen széles körben csodálnak!"

Milyen érzés volt, amikor felkért, hogy alakítsd Thanost, de úgy, hogy titkolnod kellett a szereped?

"Nos, amikor először még csak azt tudtam, hogy a nevem "Man # 1" lesz. Konkrétan azt, hogy Thanos leszek, egy jó ideig nem. Először azt hittem, hogy Klrt-öt fogom játszani, akinek szerepe volt a Titkos Invázióban. Megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy valójában kit kell alakítanom és hogy ezt "meg kellett tartani magamnak", tehát nem árulhattam el senkinek. Nehéz volt, de csak sikerült (Nevet.) "

Utolsó ismertebb szerepeid a True Bloodban, a Dollhouseban és a Fireflyban volt. Úgy érzed, hogy ez a szerep kitörés lehet a számodra? Mik a jövőbeli terveid? 

"A lehetőségek tágabbra nyíltak, amik elindíthatnak egy új úton. Régebben majdhogynem köteles voltam minden felkérésre igent mondani. A trükk az, hogy szeretnék létrehozni egy olyan karriert, ami nem csak 15 perces lesz. Legfontosabb az (és ezt mindenkinek üzenem), hogy dolgozzon keményen és jó érzés lesz utána azt mondani, hogy "ó igen, még jobb színész lettem! "Hogy mik a jövőbeli terveim? Soha nem tudhatod, mi fog történni. Tetszenek a Star Wars filmek, James Cameron Avatarja, az Odaát és a Grimm című sorozatok, Sok mókás dolog történik a Sy Fy csatornán és a Walking Deadben is. Ha rajtam múlna, ezekbe is csatlakoznék. A színészet életem végéig tartó szerelem lesz!"


Korábban már elismerted, hogy nagy képregény rajongó vagy. Miket szoktál olvasni?

"Fúú, rengeteg van! A sci-fi és fantasy telhetetlen olvasója vagyok. Olvasom pl. a Gold Digger-t Fred Perry-től, a Savage Dragon-t Erik Larsentől, de ott van még az Avengers, The New Avengers, Avengers Assemble, Secret Avengers, Thunderbolts, Uncanny Avengers, Amazing Spider-Man, Superior- és az Avenging Spider-Man, Web of Spider-Man, Scarlet Spider, Venom, Captain America and The Winter Soldier, Fantastic Four, Iron Man, Captain Marvel, All New X-Men, The First X-Men, Daredevil, The Punisher, The Ultimates, Ultimate Iron Man, Ultimate Spider-Man, Ultimate X-Men, Hit Girl, The Secret Service, Batman, Batman and Robin, Nightwing, Batman Incorporated, Batwing, Batman Beyond Unlimited, Suicide Squad, Legion Lost, Blue Beetle, Earth 2, The Walking Dead, Invincible, Thief of Thieves, Super Dinosaur, Storm Dogs, Secret, Bad Medicine, The Sixth Gun, ShadowMan, The Massive, The Dresden Files, The Spider, New Crusaders és a Dungeons and Dragons. És ez nem a teljes lista..."


Már azt is mondtad, hogy dolgozol a saját képregényeden. Hogy haladsz vele?

"Mivel a szabadidőm mulandó, ezért lassan. Ez lesz az én képregény-opuszom. Ha valamikor kész leszek vele, akkor az interneten ingyenes, heti fejezetenként akarnám publikálni. De hogy mikor fog megtörténni? Nem tudom sajnos. Először közönséget és alaphangot kell teremteni, aztán majd meglátjuk, mi történik azután."


Végül pedig, mit gondolsz? Thanos benne lesz még egy jövőbeni Marvel filmben?

"Tudod, a Marvel szórakoztató és példátlan mind a filmekben, mind a képregényekben. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Természetesen szeretném , hogy visszajöjjön egy későbbi filmben, különösen azért, hogy újra lehetőségem legyen eljátszani ezt az ikonikus és összetett karaktert. Alig várom, hogy részt vegyek bármilyen minőségben további Marvel filmekben!"

Szerintetek meg kellene őt tartani Thanosnak vagy egy ismertebb színésznek kellene alakítani? Kommentelés előtt nyomhatsz egy likeot ide és ide.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.