Hirdetés

Iron Man & Hulk: Heroes United - Animációs film a Marvel-től(Update)

|

A Marvel Animation Studio első nagy animációs filmjében összeáll Hulk és Vasember,hogy felvegyék a harcot Zzzax-szal és ehhez érkezett most 3 promo kép.

Hirdetés

Az animációs filmet felügyelő (aki a Marvel ügyvezető alelnöke) Jeph Loeb ezt mondta a projektről: "A származását akarjuk bemutatni és azt,hogy mi lenne, ha az egész keleti part elektromos hálózata kimenne. A két hős ekkor találkozik majd és egymást fogják majd hibáztatni.Tőkét próbálunk kovácsolni a kapcsolatból,ami Robert Downey Jr és Mark Ruffalo között alakult ki a Bosszúállókban.Reméljük,hogy sikeres lesz majd ez az animációs film és ha nagyon jól fognak működni csapatként,akkor több filmre is lehet majd számítani 2 vagy akár több hőssel a főszerepben."

A CGI valamint rajzolt részeket is tartalmazó animációs film megjelenési dátuma 2013. április 13. Íme a képek:

Update:

Megérkezett az 1.trailer:

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.