Hirdetés

Iron Man & Hulk: Heroes United - Animációs film a Marvel-től(Update)

|

A Marvel Animation Studio első nagy animációs filmjében összeáll Hulk és Vasember,hogy felvegyék a harcot Zzzax-szal és ehhez érkezett most 3 promo kép.

Hirdetés

Zzzax-ról azt kell tudni, hogy egy terrortámadás utáni nukleáris láncreakció eredményeként jött létre ez a lény. Elektro-magnetikus és pszionikus energiából áll, amelynek akár egyetlen érintése is azonnali halált okozhat. Képes elektromos csapások mérésére, és a geo-magnetikus hullámokat meglovagolva repülni is, valamint az elektromos kábelhálózatban észrevétlenül közlekedni. A magába szívott energia mennyiségétől függően, 12 méteres nagyságúra is megnőhet,sőt képes egyfajta agykontrollt gyakorolni az emberi agyra. Zzzax a felé irányuló energia alapú támadásokat képes elnyelni, és visszafordítva azokat, ellencsapást véghezvinni. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.