Hirdetés

Ismeretlen berkekből lesz kiválogatva Batgirl?

|

Joss Whedon célkeresztjében még nincs konkrét név Batgirl szerepére, ám a direktor nem zárkózik el egy teljesen zöldfülű színésznő castingolásától.

Hirdetés

Amióta csak hivatalossá vált, hogy napjaink egyik legtehetségesebb képregényimádó rendezője, Joss Whedon fogja dirigálni a Batgirl filmet, folyamatos a találgatás a DC-rajongók körében a főszereplő megformálóját illetően. Természetesen Whedon is minden platformon kérdések kereszttűzében találja magát, így volt ez a Galaxis Őrzői 2 premierjén is, amikor újfent nekiszegezték a kérdést, hogy ki lesz a befutó nála Batgirl szerepére.

Hirdetés

"Nem szemeltem ki senkit. Úgy érzem, hogy én hozom létre ezt a karaktert. Folyamatos párbeszéd van kettőnk között, és majd meglátjuk, hogy ebbe a dialógusba ki fog később becsatlakozni. Kétlem, hogy név alapján fogok dönteni. Szerintem végül csak egyszerűen megtalálom Batgirlt, majd leszerződtetjük. Természetesen nem vagyok a filmsztárok ellen, hiszen mindannyiuk nagyszerű munkát végez. Azonban én azt keresem, akit igazán megszólít a karakter."

Ezek a szavak arra engednek következtetni, hogy Whedon végül egy igazi szürkeegeret castingolhat Batgirl szerepére, aki eddig még egy nagyobb filmben sem mérettette meg magát. Azonban ha valaki "kísérletezhet" ilyen téren, az mindenképp Whedon.

Mindeközben a Marvel háza táján is érdeklődtek egyesek, hogy Kevin Feige-ék miként élték meg Whedon átpártolását a DC filmes univerzumához. A kérdés nem meglepő, tekintve, hogy egyre inkább egy polarizált világ felé orientálódnak az emberek, ahol vagy az egyik, vagy a másik oldalt lehet szeretni/gyűlölni.

Ám Feige csattanós választ adott a provokatív kérdésre, tökéletes példát mutatva arról, hogy nem minden fekete és fehér.

"Whedon pár hónapja felhívott engem, amire senki sem kötelezte őt. Nagyon rendes volt ez a részéről, és az igazat szólva, nem is támogathatnánk őt jobban a döntésében. Mi is csupán azt akarjuk, hogy a Joss Whedon által rendezett Batgirl film király legyen!"

A képregényóriás konkurencia tehát szintén kíváncsian várja az egyelőre még dátum nélküli Batgirl filmet. Ebből adódóan jön a triviális kérdés, hogy Ti, hogyan éreztek a projekttel kapcsolatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.