Hirdetés

Ismételten megfutamodott a Pacific Rim: Uprising

|

Az óriásszörnyes film folytatásának premierjét újfent eltolta a stúdió egy hónappal 2018 márciusára.

Hirdetés

Szinte már szórakoztató, hogy a Legendary/Universal mennyire nem bízik a Pacific Rim második részében, az Uprisingban. Az eredetileg idén debütáló szörnyes aprítás premier dátumát harmadjára is eltolták, úgyhogy a legutóbbi 2018 február 23-i időponthoz képest pont egy hónappal később, március 23-án kerülhet a mozikba. De azért addig még meggondolhatják magukat a stúdiók.

Hirdetés

Ugyanakkor ez az új időpont azért is tűnik immáron véglegesnek, hiszen ebben a sávban - jelen állás szerint - nem lesz igazi kihívója a Pacific Rim: Uprisingnek. Míg februárban a Marvel legújabb üdvöskéjének szóló filmjével, a Fekete Párduccal kellett volna megmérkőznie a mozi pénztárakban, addig márciusban csupán az Action Point, egy sokadik Robin Hood adaptáció, valamint három animációs film mellett kell jó számokat produkálnia. Első blikkre egyik sem jelenthet konkurenciát a Pacific Rim: Uprisingnek.

Már csak azért sem, mert John Boyega, a folytatás főszereplője, mint Idris Elba karakterének fia szerint sok mindenben fejlődést érhetünk majd tetten. A történet a Pacific Rim záró képsorai után 10 évvel veszi fel a fonalat, ez idő alatt pedig a Jaegerek alapos erősítésen estek keresztül - a kaijuk mintájára mobilisabb verziókat készítettek az emberi hatalmak, hogy a jövőbeli veszélyeket nagyobb sikeraránnyal verjék vissza. Boyega egészen odáig ment, hogy balerinákhoz hasonlította az új robotokat, már ami a mozgáskultúrájukat illeti. Egyszóval az emberek tanultak a Hong Kong-i esetből, amikor is majdnem mind a négy Jaeger odaveszett két kaiju ellenében.

Boyega azt is elárulta, hogy időközben a kaijuk mesterei sem tétlenkedtek, és új módszereket találtak, hogy eljuthassanak a Földre. Hogy ez pontosan mit jelent, az majd a filmből kiderül. Mindenesetre úgy tűnik, hogy nemcsak a történetbeli emberek, hanem a forgatókönyvírók is tanultak a hibákból. Ez bizakodásra adhatna okot, az viszont már kevésbé, hogy ennyiszer kapott új időpontot a film premierje.

Szerintetek beválik a Universal óvatoskodó taktikája, és képes lesz jó számokat produkálni a Pacific Rim: Uprising, vagy akár kritikailag is jó visszajelzéseket kapni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.