Hirdetés

Comic-Con 2017 - ízelítőt kapott a Pacific Rim: Uprising

|

A Legendary Pictures és a Universal Pictures bemutatták a Pacific Rim: Uprising legelső kedvcsinálóját, amely bemutatja, hogyan lehet folytatni Guillermo del Toro Tűzgyűrűjét.

Hirdetés

Steven DeKnight (Marvel's Daredevil) folytatja azt, amit Guillermo del Toro elkezdett és tovább bővíti a Pacific Rim, avagy magyarul a Tűzgyűrű univerzumát. A folytatást Del Toro producerként támogatja és számíthatunk rá, hogy a kedvenc jaegerünk, a Gipsy Danger is visszatér, csak éppen átszabva, Gipsy Avengerként. 

Hirdetés

A Pacific Rim: Uprising (korább nevén Maelstrom) sztárjai között megtalálható John Boyega (Star Wars: Az ébredő Erő), aki az előző részben látott Idris Elba karakterének fiát, Jake Pentecostot alakítja, valamint felbukkan Scott Eastwood (Snowden, Halálos iramban 8, Kipörgetve) és Jing Tian (Kong: Koponya-sziget, A Nagy Fal) is. A film premierje 2018. február 23-án várható 3D-ben és IMAX 3D-ben is, ide kattintva átböngészhetitek a honlapot érdekességek után kutatva, alább pedig a legelső videót láthatjátok a Comic-Con 2017 apropójából: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.