Hirdetés

Itt a vége - Karakterposzterek

|

Evan Goldberg és Seth Rogen páros legújabb apokaliptikus vígjátékához dobott ki hat új karakterposztert a Columbia Pictures.

Hirdetés

Olyan hírességeket sikerült összecsődíteni, mint Danny McBride, Jay Brauchel, Jonah Hill, Craig Robinson és James Franco, akik ráadásul önmagukat játszák a filmben.

2013. június 12-én érkezik az amerikai mozik vásznaira, a felsorolt úriembereken kívül pedig olyan ismerős nevek bukkannak fel mint Jason Segel, Michael Cera, Emma Watson, David Krumholtz, Paul Rudd, Martin Starr, Mindy Kaling, Kevin Hart, és Rihanna. A magyar premierre sajnos még egy kicsit várni kell, hisz 2013. augusztus 22. a kitűzött dátum.

Na, de el ne felejtsük a posztereket:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.