Hirdetés

Itt a Múmia reboot hivatalos sztorija

|

A Múmia reboot főszerepére sikerült megnyerni Tom Cruise-t és mellette még tárgyalnak Russell Crowe-val, aki Dr. Jekyllt alakítaná, illetve ezúttal női múmia lesz, Sofia Boutella személyében. Már tudjuk a sztorit is.

Hirdetés

Egy ideje keringenek pletykák, hogy pontosan miről is fog szólni a reboot, de a Universal végre kidobta a hivatalos szinopszist.

Hirdetés

A múmia reboot története tehát röviden összefoglalva valahogy így fest majd: 

Tom Cruise lesz a főszereplője az új filmes verziójának a legendának, ami egész kultúrákat mozgatott meg az idők kezdete óta: A Múmia. Hiába volt eltemetve egy kriptába a sivatag mélyén egy ősi királynő (Soufia Boutella, Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond), akinek a végzetét igazságtalanul elragadták tőle, amint felébresztették a modern világban; ezzel pedig ránk szabadult a haragja, ami az évezredek során folyamatosan növekedett, és a mérhetetlen terror, ami minden képzeletet felülmúl. A Közel-Kelet végeláthatatlan homokján és a modern London rejtett alagutain keresztül, a Múmia elhoz számunkra egy meglepő intenzivítást és harmónikus csodákat, valamint bemutat egy borzongatóan új feldolgozást, ami bevezet minket egy új világba tele istenekkel és szörnyekkel.

Ezzel a filmmel hivatalosan is elkezdődik a Universal szörnyes univerzuma, amiben a Láthatatlan ember (Johnny Depp), a Farkasember (Aaron Guzikowski) már biztosan helyet kap, de lehet, hogy találkozni fogunk még Frankenstein menyasszonyával és sok más ismert szörnnyel. Az írókat Alex Kurtzman és Chris Morgan felügyeli, ők felelnek majd a filmeken átívelő történetekért és határozzák meg a kreatív irányvonalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.