Hirdetés

Itt vannak az első hivatalos karakterfotók Stephen King krimijéből

|

A Mr. Mercedes regénytrilógia első darabja egy remekül megírt krimi, melyben felsejlenek King stílusjegyei. De vajon mennyire sikerül ezt képernyőre vinni?

Hirdetés

A Stephen King regényeiből készült sorozatok eddig sajnos elég nagy számban lettek gyenge próbálkozások, vagy hatalmas kudarcok. Kevés üdítő kivétel akad csupán, mikor az írott formában lehengerlő művet sikerült a könyvhöz hasonlóan hatásosra, hátborzongatóra megcsinálni. A most megérkezett fotók alapján nagyon szeretnénk azt hinni, hogy a Mr. Mercedes a kevés, de sikeres adaptációk táborát erősíti majd.

Hirdetés

A Mr. Mercedes augusztus 9-én debütál Amerikában az Audience Networkön. A szériáról korábban már többször is írtunk, a részletekért kattintsatok ide.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.