Hirdetés

Itt veszi fel a fonalat a Star Wars VIII. része

|

A következő Star Wars film rendezője megerősítette, hogy hol veszi fel a folytatás a fonalat Az ébredő Erő eseményeit követően.

Hirdetés

Habár továbbra is megváratnak bennünket a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet második előzetesével, a napokban láthattunk egy csodálatos színfalak mögötti videót és egy új posztert, illetve a produkció lehetséges nyitányára is fény derült. Ma ért véget az egész hétvégés Star Wars Celebration rendezvény, ahol jelen volt többek között Rian Johnson, a VIII. epizód rendezője a stáb néhány tagjával, és elárult nekünk egy-két érdekességet a várva várt folytatásról.

Hirdetés

Mint azt biztosan tudja minden rajongó, igencsak jellemző a Csillagok Háborúja filmekre, hogy hosszú idő telik el kettő cselekménye között, de ezzel a szokással most szakítanak: a VIII. epizód rögtön ott veszi fel a vonalat, ahol Az ébredő Erő véget ért.

Ez az első alkalom, hogy szakítunk a Star Wars hagyománnyal, és a filmünket ott kezdjük el, ahol az előző abbamaradt. Skellig Michael egy hihetetlenül misztikus hely. Ott lenni, és ott forgatni le az első jeleneteket teljesen szürreális érzés volt.

Nem titok, az előző film azzal ért véget, ahogy Rey rátalált Luke Skywalker-re, aki évek óta bujkál azóta, hogy Kylo Ren meggyilkolta fiatal tanítványait. Az új rész forgatása nemrégiben fejeződött be a csodálatos Daisy Ridley számára, így okkal remélhetjük, hogy a stáb készül néhány meglepetéssel a július 21 és 24 között megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon, és már minden fontos szereplő jelen tud lenni - Mark Hamillnek sajnos ki kellett hagynia a Star Wars Celebration-t, mert a Batman: The Killing Joke világpremierjén vett részt.  

A Star Wars: Episode VIII Rian Johnson rendezésében 2017. decemberén debütál a mozikban Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.