Hirdetés

J.J. Abramsszel készül a Lovecraft Country könyvadaptáció

|

Sorozatot készít az HBO Matt Ruff 2016-os Lovecraft Country c. regényéből.

Hirdetés

Matt Ruff különleges regényét adaptálja sorozat formájában az HBO, ami azért is érdekes darab, mert keveredik benne a Lovecraft-féle misztikus, szörnyes világa az Egyesült Államok rasszista terrorjával. Az 1950-es években főhősünk elveszett apját keresi, miközben hátborzongató veszedelmekkel kénytelen szembenézni.

Hirdetés

A sorozatot két executive producere nem kisebb név, mint J.J. Abrams, aki a Disney Star Wars trilógiájának harmadik filmjét is rendezi, és a nemrég Oscar-díjat nyert Jordan Peele, természetesen produkciós cégeiken keresztül. Az első epizódot Yann Demange fogja rendezni, aki jónéhány sorozatepizód mellett a '71 című filmet is jegyzi. A pilot forgatókönyvét Misha Green (Hősök, Underground) jegyzi, aki egyben a sorozat showrunnere is. 

Egy kis Lovecraft és amerikai rasszizmus keverve? Nektek felkeltette az érdeklődésetek a koncepció?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.