Hirdetés

J. K. Rowling szerint Harry Potter történetének vége

|

J. K. Rowling úgy érzi, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermekkel befejeződik Harry sztorija.

Hirdetés

Világszerte örömünnep övezte a fanok részéről, amikor megjelent Harry Potter és az elátkozott gyermek forgatókönyve. Habár ez csak egy színdarab, az olvasókból olyan reakciót váltott ki, mintha a következő regény jelent volna meg a történetből.

Hirdetés

A londoni premierjén J. K. Rowling elárulta, hogy ez a történet itt fejeződik be:

Ezalatt a két színdarab alatt egy nagy utazást fog tenni, de aztán úgy érzem, hogy ennyi volt. Ez a következő generáció. Tehát örülök annak, hogy létrejött ilyen gyönyörűen, de nem, nem lesz több Harry.

Amikor Rowling megírta a Harry Potter és a Halál ereklyéit, az írónő olyan befejezést írt, hogy az bármikor folytatható legyen. Tulajdonképpen ezt is teszi az Elátkozott gyermek, ahol nemcsak Harry, de Ron és Hermione is idősödtek már. Ugyan a trió sztorija nem is bővíthető sokáig, de Rowling egy percig sem szeretné otthagyni a varázslóvilágot, hiszen a Legendás állatok és megfigyelésük is ezt az univerzumot gazdagítja. De ezt csak késő ősszel láthatja majd a magyar közönség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.