Hirdetés

Jack Black újra támad

|

Black uraság tudja biza, hogyan kell a jó nép arcberendezését pozitív molekulákkal teletölteni, mint afféle jófajta film-botox injekció. A hír elénk toppan: ismét együtt készít filmet a Rocksuli stábjával.

Hirdetés

Jack Black több hasonló projektje mellett időt szakít Linklater hívására, így a sokak által kívánt Rocksuli 2 előtt/helyett/mellett (válasz tetszés szerint aláhúzandó) közös erővel elkészítik a Bernie című fekete komédiát, amelyben rajta kívül helyet kapott Shirley MacLaine is.

A Bernie némileg ellenszenves de mégis oly szerves sztoriját illetően Texasban játszódik majd, és Black egy temetkezési vállalkozót testesít meg, de még hogy! Nem sokkal később elrabol egy szomorú sorsú özvegyasszonyt (melyet Shirley alakít), akit 9 teljes hónapig tart a fridzsiderben, nyilván vendégekre, esetleg a nyári hónapokra várva.

A film elméletileg megtörtént alapokon játszódik, persze bármire ráfoghatjuk ezen sorokat a nagyobb nézőszám kedvéért, mondjuk fantasy filmek elé aligha. Mindenesetre Black és Linklater október havában lát hozzá a forgatáshoz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.