Hirdetés

Jack Ryan reboot - Keira Knightley kapja a női főszerepet

|

Igazából a Paramount által összeállított listáról bármelyik színésznő tökéletes lett volna a Jack Ryan előzményfilm női főszerepére, de a a rendezőnek választania kellett, és Keira melett döntött.

Hirdetés

Keira így Chris Pinehoz fog csatlakozni, akiről már rég eldőlt, hogy Jack Ryant fogja alakítani. Mellettünk megjelenik majd maga a rendező is, a gonosz szerepében. A brit színésznő így olyan társait ütötte ki a ringből, mint Evangeline Lily és Felicity Jones. Egy adott pillanatban arról is volt szó, hogy a szerepre esélyes lehet Jessica Biel vagy Kate Beckinsale, de ők már jó ideje nem állnak kapcsolatban a produkcióval. A The Hollywood Reportertől tudjuk továbbá, hogy a filmhez már eredetileg is Keirát akarták, de Branagh azért még meghallgatott pár színésznőt, és csak utána választotta ki hivatalosan is. 

A színésznőről tudjuk, hogy nagyon széles skálán mozog, a kosztümös filmketől egészen a kortárs vígjátékokig, és az akció területén is van egy kis tapasztalata, gondoljunk például A Karib tenger kalózai első három részére. A Paramount legfőbb célja ezen a téren az, hogy újraélessze a Jack Ryan franchise-t, így nagy valószínűséggel Keira számára ez egy ismétlődő szerep lesz. Múlt héten elhangzott, hogy a női főszerep aktuális lenne a most készülőn kívül még két részben is. 

Ami a forgatókönyvet illeti, az első piszkozat David Koepptól származik (Mission:Impossible). A sztori középpontjában a fiatal Jack Ryan áll, aki nemrég került ki a haditengerészet világából és éppen Moszkvában dolgozik pénzügyi elemzőként. Így jön rá, hogy alkalmazói egy terrorista összeesküvést szerveznek, amelynek célja az amerikai dollár elértéktelenítése, és velük kell felvennie a harcot, hogy megvédje szülőhazáját a teljes gazdasági csődtől. 

Több problémákkal teli év után, amikor az előzményfilm készítése akadozott, a projekt sínre került miután Branagh leszerződőtt a rendezésre, így most jobb ütemben haladnak a munkálatok. Múlt héten szóba került Kevin Costner és James Earl Jones mint esetleges stábtagok. A forgatás előerláthatólag következő hónapban fog elkezdődni. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.