Hirdetés

Jackass sorozat készül a Paramount+-ra

|

Johnny Knoxville-ék hülyülése egyelőre nem ér véget.

Hirdetés

A Jackass Forever jött, látott és győzött. Ezt most már nyugodtan kijelenthetjük, hiszen a már-már halottnak vagy legalábbis idejétmúltnak hitt franchise 2022-ben visszatért a moziba, Johnny Knoxville-lel és a többiekkel együtt, hogy világszerte 80 millió dollárt kaparjanak össze a mozipénztárakban - mondani sem kell, potom gyártási költségek ellenében.

Hirdetés

Aztán a Netflix jelentkezett be azzal, hogy a Jackass 4.5 náluk fog megjelenni, teljesen új feladatokkal és fájdalmas mutatványokkal. A Paramount mindeközben pedig megérezte, hogy addig kell ütni a vasat, míg forró, úgyhogy saját streamingplatformjára, a Paramount+-ra berendelte az új Jackass sorozatot, melyben természetesen az eredeti közreműködők mind részt fognak venni.

A Paramount Global vezérigazgatója, Bob Bakish a hivatalos bejelentéskor még annyit árult el, hogy még több nevetséges baromkodás érkezik a streamingplatformjukra, azaz Knoxville-ék ezután sem fogják behúzni a kéziféket.

Ti örültök az új Jackass-sorozatnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.