Hirdetés

Jackie Chan Schwarzeneggerrel harcol a The Iron Mask új előzetesében

|

Igazi CGI látványorgiát ígér az Iron Mask, aminek premierje sincs már messze.

Hirdetés

The Iron Maskről még idén februárban számoltunk egy rövid kedvcsináló kapcsán, hogy Jackie Chan és Arnold Schwarzenegger, a két titán egymással küzd meg egy vicces, de sötétnek beállított fantasy filmben. A minap pedig megkapta hivatalos előzetesét is az alkotás, ami kikerülve a mozikat, egyenesen VOD-ra fog megjelenni még idén novemberben. Az új videó még többet mutat ebből a nem mindennap látott fantasy világból, a kérdés már csak az, a készítők meg tudták-e tartani a szintet, hogy ne billenjen minden a röhej kategóriába.

Hirdetés

A The Iron Mask, ami egy filmsorozat második része, a 18. századba kalauzol el minket, főszereplőnk Jonathan Green, aki munkáját tekintve térképész. Azt a feladatot kapja a cártól, hogy térképezze fel az Orosz Birodalom távol-keleti területeit, ám itt számtalan titokba, sötét erőkbe, sőt sárkányokba is belefut - többek között James Hook különleges börtönébe is. A filmben Chan és Schwarzenegger mellett olyan színészek fognak még felbukkanni, mint Jason Flemyng (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső), Charles Dance (Trónok harca) vagy éppen a tavaly elhunyt Rutger Hauer (Szárnyas fejvadász).

A The Iron Mask (eredeti címén Viy 2: Journey to China, aminek első része Nyikolaj Gogol Vij című kisregényének nagyon szabadon vett adaptációja) november 20-tól lesz elérhető digitálisan és VOD-n egyaránt. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.