Hirdetés

Megtalálták a Tom Clancy's The Division adaptáció főszereplőjét

|

A Ubisoft bízik a gamerekben és az Assassin's Creed sikerében, ezért további játékadaptációk vannak tervben, elsőként jöhet a Tom Clancy's The Division.

Hirdetés

A Warcraft után az Assassin's Creedre és a Ubisoftra hárult a felelősség, hogy kiássák abból a mély gödörből a játékadaptációkat, amibe - többek között - Uwe Boll taszította őket.

Hirdetés

A Ubisoft annyira hisz a sikerben (amit amúgy nem bízott a véletlenre, a taratalomért felelős vezetők szinte végigkísérték a munkálatokat), hogy már tervez is egy Splinter Cell és egy Tom Clancy's The Division filmet, utóbbinak már a főszereplőjét is megtalálták Jake Gyllenhaal személyében. A színésznek nem lesz ismeretlen a terep, hisz ő játszotta Dastant a Perzsia hercegében, ami nem aratott osztatlan sikert (sokak számára mégis a bűnös élvezet kategória).

A The Division története semmi érdekeset nem tudott felmutatni és inkább a multija miatt lett különösen élvezhető, viszont a világa elég érdekes, hogy kitöltsenek vele egy egész estés fimet és semmi esetre sem szabad elfelejtenünk, hogy brutálisan nyitott az első hétvégéjén, új játék rég ért el ekkora sikert. 

Ti mennyire várjátok a The Division filmet, Jake Gyllenhaal jó választás a főszerepre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.