Hirdetés

Jake Gyllenhaal és Guy Ritchie afganisztáni akció-thrillert hoznak tető alá

|

Ez lesz az első kollaboráció a színész és a brit rendező között.

Hirdetés

Jake Gyllenhaal eddig sok rendező keze alatt bizonyíthatta képességeit, de a hiányzó nagy direktorok közül egyet kihúzhat, ugyanis a közeljövőben várhatóan a brit fenegyerek, Guy Ritchie filmjében brillírozhat. Az egyelőre cím nélküli projekt egy háborús akció-thriller lesz, melynek kimondatlan célja reflektálni a közelmúlt eseményeire.

Hirdetés

A filmben egy Ahmed nevű afgán az életét kockáztatva segíti vissza az amerikai táborba a sérült John Kinley őrmestert, aki így szerencsésen túléli az afganisztáni fiaskót. Évekkel később Kinley döbbenten tapasztalja, hogy az ígéretekkel ellentétben Ahmed és családja nem kap beutazási engedélyt Amerikába, miközben a tálibok gyors iramban visszafoglalják az országot. Kinley őrmester felkerekedik hát, hogy viszonozza barátja szívességét, és kimenekítse őt és családját a káoszba fúló országból.

Ritchie nemcsak rendezője, hanem írója is lesz a projektnek. A szkriptben Ivan Atkinson és Marn Davies (Egy igazán dühös ember) fogják kisegíteni a direktort, mely előreláthatólag mellőzni fogja a Ritchie-filmekre jellemző könnyedebb atmoszférát. Gyllenhaal szerepét egyelőre nem erősítették meg, de nem lennénk meglepődve, ha Kinley őrmester bőrébe bújna végül.

Szerintetek bimbódzó együttműködés lesz Gyllenhaal és Ritchie közös filmje?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.