Hirdetés

Jake Gyllenhaal és Oscar Isaac filmet forgat A Keresztapa kaotikus megszületéséről

|

Bőven van miről mesélni a klasszikus gengszterfilm kezdeteiből.

Hirdetés

Francis Ford Coppola 1972-es, legendás maffiatörténetéről ennyi idő távlatában is csupán szuperlatívuszokban tudunk beszélni, ám ironikus módon könnyedén fulladhatott volna kudarcba is ez a mára már klasszikus filmdráma. A Paramount stúdió történetesen Coppola csaknem minden döntését megvétózta A keresztapa megszületésekor, ráadásul a stábnak a helyi maffiával is szembe kellett néznie - pontosan erről a kaotikus gyártási folyamatról fog szólni a Francis and the Godfather címet viselő alkotás, nem akárkikkel a főszerepben.

Hirdetés

A kulisszák mögé betekintést engedő filmben Oscar Isaac magát Francis Ford Coppolát fogja alakítani, Jake Gyllenhaal pedig Robert Evanst, az akkori stúdióvezetőt, aki komoly harcokat vívott a határozott elképzelésekkel rendelkezett direktorral. Jelen filmünket az olyan klasszikusokkal elismerést szerző Barry Levinson rendezi, mint az Esőember, az Amikor a farok csóválja…, vagy a Jó reggelt, Vietnám!, és akire a Deadline értesülései szerint most nem kisebb feladat vár, mint megtalálni a tökéletes színészeket Marlon Brando, Robert Duvall, James Caan, John Cazale, Talia Shire és Diane Keaton eljátszásához.

Coppola, aki egyébként jelen pillanatban A keresztapa darabjaira szedett, és az alapoktól újraépített harmadik részét készíti, áldását adta a Francis and the Godfather címet viselő behind-the-scenes filmre, és úgy nyilatkozott, hogy bármilyen alkotás, amihez Barry Levinsonnak köze van, megéri a várakozást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.