Hirdetés

Jake Gyllenhaal lesz az Országúti diszkó újragondolásának főszereplője

|

A nyolcvanas évek iránt érzett, felfokozott nosztalgiahullám a jelek szerint egy fikarcnyit sem csillapodik.

Hirdetés

A szórakoztatóan hitvány filmek kvintesszenciájának számító, 1989-es Országúti diszkó ugyan anno igencsak felemás kritikákat kapott, és öt kategóriában is Arany Málnára jelölték, de a kasszáknál tarolt. Ráadásul a tizenötmillió dolláros költségvetése négyszeresét bekasszírozó film könnyed hangvétele és Patrick Swayze kétségbevonhatatlan karizmája miatt tisztes rajongótáborra tett szert.

Hirdetés

Ám hiába a keményvonalas fanatikusok, a 2006-os, a ZS-listásnak is csupán a tények indokolatlan megszépítésével nevezhető Johnathon Schaech főszereplésével tető alá hozott folytatás a lőtéri kutyát sem hozta lázba. Nem csoda hát, hogy Hollywoodban 2015 óta pletykák tárgya egy, a rendületlenül kitartó érdeklődőket megcélzó remake. Ennek részletei immár nyilvánosak. Az alkotást Doug Liman (A holnap határa, Hipervándor, Barry Seal: A beszállító) fogja rendezni, míg a forgatókönyvet az Anthony Bagarozzi-Charles Mondry duó jegyzi.

Előbbit leginkább a Rendes fickók kapcsán ismerheti a közönség, utóbbi pedig a Betépve és az Alpha Dog tető alá hozatalában segédkezett. A ketrecharcosból lett kidobót Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Túl a barátságon) formálja majd meg - rajta kívül még Billy Magnussen (Bársony körfűrész, A maffia szentjei) és Daniela Melchior (Az öngyilkos osztag) felbukkanásával számolhatunk. A produceri feladatokat Joel Silver végzi el.

A filmet az Amazon Prime kínálatából érhetjük majd el. A cég képviseletében Jennifer Salke így nyilatkozott:

"Az Országúti diszkó nagy dobás számunkra. Nemcsak az eredeti film rajongóinak készül, hanem egy nagy, szórakoztató, széles közönségnek szóló film lesz. Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk Joellel, Douggal és ezzel a nagyszerű színészgárdával, élén Jake Gyllenhaallal, és hogy együtt egy, a globális közönséget megcélzó akció-kalandfilmként alkotják újra az MGM-klasszikusát."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.