Hirdetés

Kiszivárgott, hogy miről fog szólni a következő James Bond film?

|

Az már hivatalos, hogy Daniel Craig visszatér 007-es ügynök szerepében, de most úgy tűnik, hogy lelepleződött a James Bond 25 története is, amely meglepő lesz a rajongók számára.

Hirdetés

Daniel Craig visszatérését, a forgatókönyvírók személyét (Robert Wade és Neal Purvis, akik a Skyfallt is írták) és a premierdátumot (2019 novembere) leszámítva még mindig homály övezi a következő James Bond mozit, de most több pletyka is érkezett a sztorit illetően. 

Hirdetés

A legfontosabb szóbeszédet a New York Times szállította, akik egy belső forrásra hivatkozva azt állítják, hogy a 007-es ügynök legközelebb megnősül, sőt annyira beleszeret a nőbe, hogy otthagyja érte a brit titkosszolgálatot és visszavonul. Persze ebből még nem lehetne kihozni egy filmet, azonban a mézeshetek nem sokáig tartanak, mert az újdonsült feleséget bizony rejtélyes módon meggyilkolják, így Bond visszatér az MI6-hoz és utánuk ered az Elrabolva film stílusában. 

Ezt a Pagesix.com fejelte meg azzal a meg nem erősített értesüléssel, hogy a szóban forgó Bondné nem más lesz, mint Madeleine Swann (a fenti képen), akit Léa Seydoux keltett életre a Spectre c. filmben. Ehhez jön még pluszba a Mirror egy korábbi értesülése is, miszerint a Bond 25 címe Shatterhand lehet és Horvátországban játszódhat. Nyilván minden elhangzott információ csak találgatás, a hivatalos megerősítésig kezeljétek feltételes módban!  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.