Hirdetés

Hivatalos: Daniel Craig marad James Bond

|

Ezt maga a színész jelentette be... egy kis trollkodással kísérve.

Hirdetés

Egy majd két éves huzavonára került most sor, végre hivatalosan is. Többször cikkeztünk arról, hogy Daniel Craig visszatér-e vagy sem a 007-es szerepében ötödjére is, hogy mekkora rekordösszeget ajánlottak neki a szerep újbóli eljátszására (több, mint 100 millió dollárt további két filmre), hogy közeli ismerősei (pl. Mark Strong) szerint már letette a fegyvert, stb. Múltkor már mi is beszámoltunk róla, hogy a visszatérése már készpénznek vehető, de hivatalossá a színész csak most tette, méghozzá nem is akárhogy.

Hirdetés

Craig éppen Steven Soderbergh rendezői visszatérését, a Logan Lucky-t promózza és ennek kapcsán sorra adja az interjúkat, amelyek kapcsán evidens módon szóba került a 25. Bond-kaland is. Tegnap még arról cikkezett a sajtó, hogy Craig nem is olyan biztos, hogy visszatér a szerepben, legalábbis ezt nyilatkozta a Boston Moarning Radio Showban, hogy aztán Stephen Colbert esti showműsorában, a The Late Showban ledobja a bombát, amikor a műsorvezető rákérdezett, egy egyértelmű igennel válaszolt.

Craig elmondása szerint szerette volna megadni a módját a nagy bejelentésnek és Amerika egyik legnézettebb talkshowjában erre nem is lehetett volna jobb alkalmat találni. A színész szerint csupán egy kis időre volt szüksége:

Mindig is megakartam csinálni, de szükségem volt egy kis szünetre.

Természetesen Colbert kifaggatta elhíresült "inkább felvágnám az ereimet" kijelentéséről, amelyben Craig nem győzött szabadkozni, miszerint pont a Spectre: A Fantom visszatér forgatása után szegezték neki a kérdést, amikor túlontúl kimerült volt.

Ahelyett, hogy mondtam volna valami stílusosat és magasztosat, végül valami ostobaság jött ki a számon.

Viszont az is bizonyos, hogy ez lesz az utolsó Bond-filmje, hiszen a Skyfall után még két filmre szólt a szerződése, hovatovább a most 49 éves színész először 11 éve, 38 évesen bújt a híres spion bőrébe és 51 éves lesz, amikor a következő epizód a mozikba kerül és vélhetően nem kíván abba a hibába esni, mint a néhai Roger Moore tette az utolsó filmjei esetében, vagyis túlkorosan kiröhögteti magát a szerepben.

Hogy Craig mellett kik térnek vissza, az még kérdéses, vélhetően a Ralph Fiennes-Ben Whishaw-Naomi Harris féle M-Q-Monneypenny hármasra most is biztosan számíthatunk. Akik kérdésesek, azok a Christoph Waltz alakította Blofeld és a Lea Seydoux alakította Madeleine Swann, habár mindkettőjük visszatérése indokolt lenne és Waltz hajlandóságot is mutatott erre egy korábbi nyilatkozata alapján, de Craig személyéhez kötve mindezt (a feltétel most már teljesült).

Annyi bizonyos, hogy Sam Mendes nem tér vissza a rendezői székben, mivel kijelentette, hogy neki ennyi Bondból, köszöni szépen, de elég volt, a Spectre sem sikerült olyan fényesen, mint a Skyfall, és egyébként is nehezen sikerült már másodjára a producereknek visszacsalogatniuk, hovatovább állítólag Craiggel is sikerült a forgatás végére összeugrania. Rendező egyelőre még nincs, de a 2019. november 8.-ai premierdátumig még bőven van idő, hogy Craig búcsúját, valamint a 25. kalandot méltóképpen megünnepeljék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.