Hirdetés

A Trónok harca egyik színésze lehet az új James Bond?

|

Azok alapján, amit a Bodyguard sorozatban mutatott egyáltalán nem bánnánk!

Hirdetés

Daniel Craig várhatóan utolsó alkalommal bújik majd a 007-es ügynök bőrébe a 2020-ban mozikba kerülő James Bond 25-ben, viszont a karakter ettől még nem tűnik el Hollywoodból, minden bizonnyal Craignek is lesz utódja. Talán ennyivel a premier előtt még korai találgatni arról, hogy ki lehet az új Bond, azonban most felröppent egy pletyka, amely egy érdekes lehetőséget sejtet. 

Hirdetés

A The Sun állítólagosan tűzhöz közeli forrásai szerint a Bond-franchise producere, Barbara Broccoli nem mást szeretne megnyerni James Bondnak, mint a Trónok harca és a Bodyguard sorozatok sztárját, Richard Maddent. A lap úgy tudja, hogy Madden nem csupán a kívánságlista legtetején tanyázik, de a producer arra készül, hogy felajánlja neki a szerepet. Persze nyilvánvalóan egy gyenge lábakon álló pletykáról van szó, semmi bizonyíték arra, hogy valóban Maddent nézték ki Bondnak és ha még így is lenne, nem tudni, hogy a színész egyáltalán elvállalja-e. 

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti örülnétek neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.