Hirdetés

Megerősítést nyert, hogy 2019 első felében jön a Trónok harca utolsó évada

|

De a készülő testvérsorozatokról is kiderült néhány infó.

Hirdetés

Habár konkrét premierdátumunk továbbra sincs a Trónok harca várva várt nyolcadik évadához, amely már befejezte a forgatási munkálatait, de az HBO programigazgatója sokak nagy örömére szűkítette az esélyeket: Az egész héten át tartó Television Critics Association esemény kereteiben Casey Bloys elárulta, hogy a sorozat utolsó hat epizódja valamikor 2019 első felében fog megérkezni (ha tippelni kéne, vélhetően április környékén, ahogy az összes korábbi szezon a tavalyit megelőzően).

Hirdetés

Bloys azt ígéri, hogy elképesztő lesz Havas Jon, Daenerys és a többiek kalandjainak zárása, ám amíg mi erre várunk majd tűkön ülve, ők hamarosan belevetik magukat az első spin-off sorozat munkálataiba. A Jane Goldman és a George R.R. Martin által írt és hivatalosan is berendelt pilot epizód több ezer évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, amely a hírhedt Hosszú Éjszakát fogja bemutatni, egy olyan időszakot Westeros történelmében, ahol az élők először vették fel a harcot a Mások seregei ellen.

"Most kezdjük keresni a rendezőt és a casting direktort. Reményeink szerint valamikor az új évben már a forgatást is el tudjuk kezdeni. Ezen kívül egyelőre nincs tervben több sorozat a Trónok harca világában."

Ami a "több" sorozatot illeti, korábban négy másik spin-off kapcsán is olvashattunk híreszteléseket, számos íróval az élükön. A programigazgató elmondása szerint ezek közül néhány projekt különböző fejlődési szakaszokban jár, míg néhány másik ötletet teljesen elvetettek a fejlesztés során, de ezekről nem tudott pontosabb részleteket elárulni.

A rajongók mindenesetre megnyugodhatnak, hiszen az eredeti szériát követően sem kell örökre elbúcsúzniuk Westeros világától, csupán reménykedni, hogy a Hosszú Éjszakára koncentráló, egyelőre hivatalos cím nélküli sorozat pilotja lesz annyira erős, hogy az HBO zöld utat adjon a teljes első évadnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.